E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Spookachtig lekker bakken voor Halloween

Een heks in de chocolademodder, een red velvet taart verkleed als spook, of een pompoen als griezeltaart; deze Halloween taarten zien er fantastisch uit en maken super lekker!

Mees - Spookachtig lekker Halloween

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. De naam Halloween werd voor het eerst gebruikt in Schotland, in de 16-eeuw. Het is een verbastering voor All Hallows’ Even, de avond voor Allerheiligen. Steeds meer kinderen doen op 31 oktober mee aan een trick-or-treat tocht, waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan. De bedoeling is om degene die de deur opendoet een beetje bang te maken. Vier jij Halloween? Maak dan één van deze toffe taarten!

Sophie - KiekeboeKiekeboe!

Zeg je Halloween, dan zeg je pompoen! Maak een pompoen als griezeltaart. Zet 2 oranje tulbandcakes bovenop elkaar en versier ze met oranje drip, mummy-lollies, vleermuizen en spookjes. En als je hem doorsnijdt, valt er een smakelijke verrassing naar buiten.
Bekijk recept

Annika - HeksenketelHeksenketel

Deze heksenketel is gemaakt van een bruin-groene marmercake. Als je hem opensnijdt, komen de oogbollen eruit rollen. Met spinnen en een vuurtje onder de pot, is deze heksensoep compleet.

Bekijk recept

Mees - Spookachtig lekkerSpookachtige Halloween

Deze Red Velvet taart is verkleed als spook! De taart is mooi roze vanbinnen. Om het plaatje compleet te maken versier je hem met oogbollen, schoentjes, spinnen, een pompoenmandje en natuurlijk snoep.

Bekijk recept

Saar - Heksje in de chocolademodderHeksje in de Chocolademodder

Deze bijzondere taart is een Black Velvet taart met zwarte cacao. Dat is hele pure cacao, waardoor je taart lekker zwart wordt. Origineel en heel erg lekker!

Bekijk recept

Pompoenen marsepeinMeer bakken voor Halloween?

Deze kleine pompoenen van marsepein maken je Halloween feest of herfsttaart compleet!
Bekijk recept

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.