Tompoucen maken met Robèrt
Is er iets Hollandser dan de enige echte oranje tompouce? Dit vorstelijke lekkernij in oranje jasje is een ultiem genot voor het oog en voor je smaakpapillen. Robèrt laat je zien hoe je hem maakt.
Bekijk het recept voor tompoucen
De oranje tompouce wordt gemaakt van bladerdeeg, een laagje banketbakkersroom, een laag Zwitserse room en natuurlijk een mooi oranje fondantlaagje. Je kunt zo’n lekkere tompouce natuurlijk kopen bij de bakker, maar zelf maken is helemaal niet zo heel ingewikkeld en ook nog eens hartstikke leuk en lekker. Robèrt laat je in de video zien hoe het moet. En hoe je hem volgens hem nou het makkelijkst kunt eten. Want daar zijn de meningen nog wel over verdeeld.
Bladerdeeg maken
In deze video gebruikt Robèrt afgebakken bladerdeeg. Je kunt hiervoor kant-en-klaar bladerdeeg gebruiken. Wil je zelf bladerdeeg maken? Dan laat Robèrt je in deze video zien hoe je dat doet.
Meer over bladerdeeg Zelf bladerdeeg maken
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.