E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Waar staat de tent van Heel Holland Bakt?

Elke uitzending van Heel Holland Bakt begint met prachtige beelden van de tent op het landgoed. Je vraagt je vast af: op welke sprookjesachtige locatie staat de tent nou eigenlijk?

Heel Holland Bakt Tent

Waar wordt Heel Holland Bakt opgenomen? Een vraag die we vaak krijgen. En dat begrijpen we! De prachtige beelden van de baktent op het landgoed geven een magisch tintje aan het programma.

Waar zijn de opnames van Heel Holland Bakt?

Ook in seizoen 11 wordt Heel Holland Bakt in Maarsbergen op Landgoed Maarsbergen opgenomen. De tent wordt dan niet alleen gebruikt voor Heel Holland Bakt, ook de thuisbakkertjes van Heel Holland Bakt Kids gaan de strijd aan met elkaar op het landgoed. Dat scheelt met op- en afbouwen en is dus wel zo praktisch!

Benieuwd hoe het landgoed eruit ziet? André geeft een rondleiding!

Bekijk rondleiding van André

Opnames in Leersum

De opnames hebben niet altijd in Maarsbergen plaatsgevonden. De eerste 4 seizoenen van Heel Holland Bakt werden in de buurt van het Utrechtse Leersum opgenomen, in kasteel Broekhuizen. Maar nadat er andere plannen werden gemaakt voor deze locatie, is de tent verplaatst.

Van tent naar tent

Robèrt, Janny en André in een golfkarretjeAls vaste kijker van het programma heb je ze vast al eens voorbij zien rijden rondom de tent: de golfkarretjes. Niet alleen een erg leuk gezicht, maar ook nog eens heel handig tijdens de opnames. Omdat het landgoed in Maarsbergen best groot is, kan het soms lang duren om bijvoorbeeld van de jurytent naar de baktent te komen. De golfkarretjes helpen om de opnames lekker vlot te laten verlopen! En soms gebruiken Janny en Robèrt de golfkarretjes om tegen elkaar te racen.

BEKIJK DE GOLFKARRACE

Achter de schermen bij Heel Holland Bakt

Meer zien van wat er achter de schermen gebeurt?

de Leukste weetjes over Heel Holland Bakt

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.