E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

De 28-jarige Chun is opgegroeid tussen eten. Hij woonde een poos bij zijn oma die een Chinees restaurant had en elke dag heerlijk vers voor hem kookte. Zijn tante was er ook vaak en die zorgde altijd voor lekkere baksels. Zij stak Chun op zijn 13e aan met de liefde voor bakken. Hij begon met bakken uit zakjes en pakjes, maar inmiddels heeft hij zich verdiept in het hele proces. Hij wil begrijpen hoe iets werkt, verdiept zich in producten en het combineren daarvan, maakt een tekening van de taart en is erg perfectionistisch.

In het dagelijks leven is Chun fysiotherapeut. Daarnaast volgt hij een masteropleiding tot oedeem- en oncologiefysiotherapeut. Als hij niet aan het bakken is, is Chun graag aan het sporten, doet hij leuke dingen met zijn vriend of verzorgt hij zijn kamerplanten. Hij heeft een flinke collectie van zeldzame planten, waar hij erg gelukkig van wordt.

Meedoen aan Heel Holland Bakt vindt hij super gaaf, maar ook heel spannend. Maar er is nog nooit iemand geweest die zijn Triple-chocolate-caramel-koek-taart niet lekker vindt. Dus als hij die aan Janny, Robèrt en André voorschotelt, moet het vast goedkomen.