E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Sarena

Maak kennis met Sarena

Sarena wint Heel Holland Bakt 2015

Sarena is de winnares van de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’. Volgens de jury is ze een bommetje van baktalent en een combinatie van Groningse nuchterheid en Italiaanse passie. In de finale weet ze de jury te overtuigen met haar macarontaart en haar prachtige smaakvolle spektakelstuk Oriental delight.

Maandag 26 oktober 2015 vertelt ze hoe ze over haar ervaring in Wekker-Wakker en Tijd voor MAX.

 

Wat bakt Sarena ervan?

Sarena heeft een duidelijke liefde voor lekkers. Van de overheerlijke chocoladevlaai met peren in de eerste bakweek tot haar feestelijke verjaardagstaart bij een van de latere opdrachten ontpopt de goedlachse kandidaat zich tot een echte bak-ster.

 

Wie is Sarena?

Sarena is communicatie adviseur bij een jeugdinrichting. Ze is getrouwd en woont samen met haar man en hond Milan.

Toen Sarena 6 jaar oud was verhuisde ze met haar ouders van Italië naar Nederland. Ze streken neer in het nuchtere Groningen. Nog steeds is haar geboorteland erg belangrijk voor haar. Ze bezoekt haar familie vaak.

Het bakken is haar met de paplepel ingegoten. Ze leerde de basis van haar moeder, oma en tante, dus leerde ze te bakken met de Italiaanse slag maar vooral met passie. Nog steeds deelt ze veel bakervaringen met haar tante, om recepten verder te perfectioneren.