Bakbenodigdheden
- Bakplaat
 - Bakpapier
 - Staande mixer met toebehoren
 - Deegroller
 - Uitsteekvormpjes
 - Spuitzakken
 
Voorbereiding
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
 - Verwarm de oven voor op 200 graden.
 
Gingerbread
- Verhit de boter, suiker en golden syrup in een pan tot het kookt.
 - Roer de droge ingrediënten door elkaar.
 - Giet de warme boter en suiker erbij en mix met een vlinder tot het een beetje afkoelt en samenkomt.
 - Kneed daarna met de hand tot een mooi deeg.
 - Rol uit en steek of snijd koekjes uit.
 - Bak de koekjes in 10 minuten gaar.
 
Royal icing
- Klop de ingrediënten met de vlinder luchtig.
 - Doe in een spuitzak.
 - Versier de koekjes met icing.
 
Versiering
- Versier je koekjes met noten en gedroogd fruit naar keuze.
 
                        
                                        
                                    
                    
                                    
                    
                                    
                    
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.