Bakbenodigdheden
- Bakplaat
- Bakpapier
- Staande mixer met toebehoren
- Deegroller
- Uitsteekvormpjes
- Spuitzakken
Voorbereiding
- Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Gingerbread
- Verhit de boter, suiker en golden syrup in een pan tot het kookt.
- Roer de droge ingrediënten door elkaar.
- Giet de warme boter en suiker erbij en mix met een vlinder tot het een beetje afkoelt en samenkomt.
- Kneed daarna met de hand tot een mooi deeg.
- Rol uit en steek of snijd koekjes uit.
- Bak de koekjes in 10 minuten gaar.
Royal icing
- Klop de ingrediënten met de vlinder luchtig.
- Doe in een spuitzak.
- Versier de koekjes met icing.
Versiering
- Versier je koekjes met noten en gedroogd fruit naar keuze.
Reageren
Je kunt op dit moment niet reageren.