E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Inspiratie

IJskoude toetjes voor de zomer

IJskoude toetjes voor de zomer

Ijs maken zonder ijsmachine: 3 x recepten voor zelfgemaakt ijs

Ijs maken zonder ijsmachine: 3 x recepten voor zelfgemaakt ijs

Hup Holland Bakt

Hup Holland Bakt

Hummingbird Cake: zo maak je deze tropische traktatie

Hummingbird Cake: zo maak je deze tropische traktatie

Hot toddy: warm en kruidig

Hot toddy: warm en kruidig

Hoe weet je wanneer je meloen rijp is?

Hoe weet je wanneer je meloen rijp is?

Hoe vul jij je lunchbox? Deel het met ons!

Hoe vul jij je lunchbox? Deel het met ons!

Hoe kun je je bakvorm het beste invetten?

Hoe kun je je bakvorm het beste invetten?

Hoe herken je goede matcha?

Hoe herken je goede matcha?

Hoe gezond is gember en hoe gebruik je het in een baksel?

Hoe gezond is gember en hoe gebruik je het in een baksel?

Historie van de huzarensalade (en zo maak je het!)

Historie van de huzarensalade (en zo maak je het!)

High protein ijs: zó maak je dat

High protein ijs: zó maak je dat

  • 1
  • 2
  • …
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • …
  • 68
  • 69
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.