E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Doorbakken met Gerda Havertong

We gaan weer doorbakken! In alweer de laatste aflevering gaat Robèrt aan de bak met Gerda Havertong. Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Gerda Havertong BW

In de laatste aflevering van Doorbakken is Gerda Havertong te gast in de bakkerij van Robèrt. Ze is groot fan van het programma, maar zelf geen bakker. Samen met Robèrt gaat Gerda aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht én een smaaktest.

 

Bekijk de eerste beelden

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Gerda Havertong in de bakkerij

Gerda is groot fan van Heel Holland Bakt en kijkt altijd. Ze kan zelf alleen absoluut niet bakken, ze heeft al 15 jaar geen taart meer gebakken. Als oud-bewoonster van de beroemdste straat van Nederland heeft Gerda het hart veroverd van heel veel kinderen en ook een beetje dat van Robèrt. Hij bedacht daarom een toepasselijke opdracht: een macaronhart.

Wil je zelf ook een macaronhart maken? Robèrt laat je zien hoe je dat doet.

Het recept

Karten met de finalisten

Enzo heeft afgesproken met de 4 finalisten uit de tent. Het was een veelbewogen finale met verrassende wendingen. Hij organiseert daarom een kartrace op het circuit, zodat de finalisten revanche kunnen nemen. Én de aflevering zit vol met leuke bloopers, vooral voor fans van Janny en Nhaan.

Uitzending Doorbakken met Gerda Havertong

De uitzending van Doorbakken zie je direct na aflevering 8 van Heel Holland Bakt op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis bekijken.

NPO START

Doorbakken met Donnie

Naast Gerda Havertong waren ook heel veel andere leuke BN’ers te gast in de bakkerij van Robèrt. Zoals Donnie, Famke Louise en Remy Bonjasky. Die afleveringen kun je ook gratis terugkijken op NPO Start.

NPO START

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.