E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk eerste beelden Doorbakken met Maik de Boer

We gaan weer doorbakken! In de vijfde aflevering gaat Robèrt aan de bak met Maik de Boer. Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

In alweer de vijfde aflevering van Doorbakken is stylist Maik de Boer te gast in de bakkerij van Robèrt. Hij is een grote bakliefhebber en gaat samen met Robèrt aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht en een smaaktest.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Maik de Boer is groot HHB-fan en zet regelmatig een appeltaart op tafel. Hij is een groot bewonderaar van Robèrt zijn vakmanschap, en heeft zijn fotocamera van Het perfecte plaatje meegenomen om tussendoor mooie plaatjes te schieten. Ook deze week bedacht Robèrt een toepasselijke opdracht. Ze maken namelijk spiegelgebakjes, die in de tent voor veel moeilijkheden zorgde…

De spiegelgebakjes zelf maken?

Bekijk hier het recept

Een ander recept

Doorbakken bevat dit jaar een aantal andere ingrediënten. Het is voor het eerst te zien op NPO Start. Robèrt duikt de keuken in met bekende bakfans, Enzo (winnaar van seizoen 9) gaat langs bij oud-kandidaten van de afgelopen 10 jaar én er worden exclusieve beelden getoond vanuit de tent.

Hoe is het met Cas, Adrien en Filiz?

Enzo gaat in deze aflevering op zoek naar de magie van de Limburgse vlaai. Want de taart werd zelfs in de middeleeuwen al gegeten. Daarom neemt Enzo oud-kandidaat Cas, de Limburgse Adrien en vlaai-liefhebber Filiz mee naar een pottebakker in Roermond, om daar een vlaaien-bakvorm te kleien. Cas duikt met Enzo de keuken in en maakt met hem een echte vlaai én leert Enzo gebarentaal voor in de keuken.

Uitzending Doorbakken

De uitzending van Doorbakken zie je direct na de uitzending op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis kijken.

NPO START

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.