E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit maak je met een kinderfeestje

Inspiratie nodig voor een kinderfeestje? Ga samen bakken! Bekijk hier de leukste en lekkerste recepten.

kinderfeestje bw

Kinderfeestje op de planning? Ga samen bakken! Leg een kleed op tafel, zet er kommetjes met lekkers op en ga samen aan de slag met bakken en versieren.

Cake popscake pop maken

Cakepops zijn kleine versierde bolletjes op een stokje die er super vrolijk uitzien! Met dit recept maak je samen met kleine bakkertjes makkelijk een cake pop variatie (zonder speciale vormen of machines). Ook erg leuk als traktatie!

Het recept

Konijnensoezen konijnensoezen.

Verander traditionele soesjes in schattige konijnensoezen. Gebruik als voorbeeld je eigen konijn, die van een vriendje of vriendinnetje of ga op zoek naar wilde konijnen.

Recept

Muffins versieren

Gegarandeerd een succes op een kinderfeestje: de muffin. Je kunt ermee variëren met allerlei verschillende ingrediënten en toppings. Zet verschillende kleurstofjes, sprinkels en glazuur op tafel en het versieren kan beginnen! Hier vind je het lekkerste basisrecept.

Zo zit het

Eierkoeken versieren eierkoeken

Er gaat niets boven het versieren van eierkoeken. Zet tijdens het kinderfeestje lekkere sprinkels op tafel en maak zelf glazuur van poedersuiker en water. Voeg er een beetje kleurstof aan toe voor gezellige kleurtjes. Een feestje! Zelf de eierkoeken maken? Dat doe je zo!

Eierkoeken maken

Regenboogkoekjes

Regenboogkoekjes zijn super leuk om samen te bakken met kinderen tijdens een kinderfeestje. Ga je aan de slag met deze koekjes, neem er dan even de tijd voor. Je moet namelijk even kneden voordat je kleurstoffen goed mengen door je deeg. Hoe meer kleurstof je gebruikt, hoe feller de kleuren van de koekjes.

Het recept

Cake-pop-ijsjes cake-pop-ijsjes

IJsjes die eigenlijk geen ijsjes zijn, dat zijn deze cake-pop-ijsjes! Laat je creativiteit de vrije loop en maak van koek, crème en cake een stevig bolletje voor het ijs. Dat dompel je onder in gesmolten chocolade en die zet je bovenop een oubliehoorntje.

Het recept

Nog meer ideeën voor een kinderfeestje?

Makkelijke baksels die je met kinderen kunt bakken

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.