E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit zijn de taarten van Meesterbakker Pien (inclusief recepten!)

"Een echte Pien taart", aldus Janny. In de tent kun je niet om haar vrolijke verschijning en haar bijzondere baksels heen. Met deze taarten werd Pien Meesterbakker.

Heel Holland Bakt - Seizoen 11 - Elvin Boer - Pien

De productie was nog dagen bezig met het maken van het gat in de lucht dat Pien sprong, na winst van het Meesterbakker speldje. En met deze taarten kreeg ze dat speldje in aflevering 2 van seizoen 11.

Passievruchten Parade

Pien - Pien's Passievruchten Parade - meringuetaartTijdens de signatuuropdracht lijkt het er even op dat Pien met lege handen komt te staan. Haar taartdeeg zakt in in de oven. Maar na toegesnelde hulp van medebakkers in de tent weet ze een nieuw deeg te maken en presenteert ze haar variatie op de citroen meringue taart, “Die ziet er mooi uit hoor. Misschien vind ik dit nog wel lekkerder dan citroen meringue!” Aldus Janny bij de jurering. Ook Robèrt is enthousiast: “Ik vind de smaken echt fantastisch. Het is een lekkere taart!”

Benieuwd hoe je de passievrucht meringuetaart maakt?
Bekijk het recept

Granaatappel macarontaart

Pien met de granaatappel macarontaartDoor naar het spektakelstuk. De bakkers krijgen de opdracht een macaron spektakel te maken. Meesterbakker Pien bakt met walnoten en granaatappel. En ze weet direct al naam te maken, of zoals Janny het zegt: “Het is geen standaard taart, het is een Pien taart. Lekker out of the box en het ziet er grappig uit!”

De granaatappel & walnoot-taart zelf maken?

Bekijk het recept

Over Pien

Meesterbakker PienDe creatieve Pien (25) woont samen met één van haar beste vriendinnen. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn met vormen en kleuren, dit verwerkt ze ook graag in haar baksels. Meer over haar en al haar recepten bekijken?

Alles over pien

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.