Terug

Originele valentijnscadeaus

Valentijnscadeaus om van te snoepen!

valentijn-1920-222

Originele valentijnscadeaus voor je lief

Ben je op zoek naar een origineel valentijnscadeau? Liefde gaat door de maag! Verras je lief met een zelfgemaakt baksel. We hebben recepten voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde bakker. Stop een beetje extra liefde in je traktatie en jullie Valentijnsdag kan niet meer mislukken!

 

Zelf bonbons maken * Goed te doen

Bonbons maken, dat klinkt ingewikkeld, vind je niet? We kunnen je verklappen, het valt ontzettend mee! Je hebt wat tijd én een mooie bonbonvorm nodig, dan kom je al een heel eind. Veel leuker dan een doosje uit de winkel! Dit recept helpt je verder op weg.

Zo maak je bonbons

 

Bonbons maken * Makkelijk

Vind je het teveel gedoe om aan de slag te gaan met gecondenseerde melk en een bonbonvorm? Dan hebben we ook een makkelijk recept voor je, die zelfs met of door kids goed te maken is. Maak bonbonvulling van je favoriete koekje en dip in chocolade. Ga je voor melk, wit of puur? De keuze is aan jou!

Bonbons maken

 

Hartcroissant * Moeilijk

Bij een romantisch ontbijt kunnen croissants niet ontbreken. Dit recept is speciaal voor Valentijn in het leven geroepen. Robèrt legt je de technieken uit, maar de liefde stop je er natuurlijk zelf in! Om niet te vroeg op te hoeven staan, kun je ook kant-en-klaar croissantdeeg gebruiken. Voor je het weet is het net alsof je in de meest romantische stad ter wereld aan het ontbijten bent: Parijs!

Bekijk instructievideo van Robèrt

 

Hartige moederdagharten * Makkelijk

Ga je liever voor hartig? Deze moederdagharten van Robèrt maak je met bladerdeeg. Beleg ze met hartig beleg zoals in het recept, of varieer naar keuze. Deze harten smaken goed bij de borrel, maar doen het ook prima op de brunchtafel. Leuk om met kleine bakkermakker(s) te maken!

Bekijk recept

 

Royaal ontbijt * Goed te doen

Ontbijt op bed, misschien iets minder origineel maar altijd lekker. Je kunt het ontbijtje specialer maken dan een afbakcroissant en een gekookt eitje. Voor de beginnende bakker hebben we ongecompliceerde recepten. Verras je Valentijn bijvoorbeeld met zelfgemaakte ontbijtmuffins, suikervrije ontbijtkoek, koffiebroodjes of een tulband.

Ontbijt op bed

 

Spiegelhart * Moeilijk

Met dit dit spectaculaire taartje kun je écht uitpakken. Het spiegelhart van Thijs is gemaakt van zacht pistachebiscuit, romige frambozenmousse en een blinkende spiegelgelei. De taart wordt afgewerkt met geroosterde pistachenoten, een mooie rand frambozen langs de onderkant van de taart, aardbeien en chocolade decoraties. Voor de gevorderde bakker!

Bekijk recept van Thijs

 

We zijn benieuwd wat je ervan bakt! Deel je het eindresultaat met ons? Je kunt een foto insturen en kans maken op een plekje in het nieuwe seizoen van Doorbakken.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.