E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Paasborrel: lekkere en originele borrelhapjes voor Pasen

Op zoek naar lekkere en originele inspiratie voor je paasborrel? Je vindt 't hier!

butterboard-1920-1

Zet je een lekkere borrelplank op tafel met Pasen? En wil je eens iets anders maken dan kaas, worst en wraprolletjes? Hier vind je originele recepten om je borrelplank mee te vullen.

Worstenbroodje

Pien - Een Boeren Boerenkool Broodje - worstenbroodjesEen goeie maaltijd in worstenbroodjes, volgens Janny is dat is wat je krijgt met dit boerenkool worstenbroodje. En een gratis variatietip: “Met een beetje van de mosterd door de vulling kunnen ze zo de markt op!”, aldus Janny.
Bekijk het recept

Surinaamse bara

Surinaamse bara's van Aruna

Een bara is een soort hartige donut zo uit de frituur. Naar recept van winnares van seizoen 11 Aruna. Succes gegarandeerd!

Bekijk het recept

Butter board

butter board

Een veel geziene trend is het butter board. Een bord met (whipped) butter die je vervolgens belegt met kruiden, groenten, kaas, pesto, nootjes enzovoort. Serveer een lekker stokbrood bij en dippen maar! Wil je variëren, dan kun je hem ook maken met hummus of whipped feta. Of maak een zoete variant met botercrème als basis.

Lees meer over de butter board

Huzarensalade

Huzarensalade

De huzarensalade is terug! Robèrt laat je stap-voor-stap zien hoe je deze banketbakkersklassieker maakt. Het bakje kun je op 2 manieren maken; in de frituur of in de oven.

Zo maak je ze

Samosa’s

samosa's maken

Samosa’s zijn kruidige driehoekjes van filodeeg, die je kunt vullen naar smaak. Ga je voor een vegetarische variant, of kies je toch voor een vulling met vlees? Een lekkere chutney om in te dippen en voilà, een heerlijk borrelhapje.

Bekijk tips & basisrecept

Breekbrood

breekbrood

Een super makkelijk recept! Hiermee maak je je eigen breekbrood, die extra lekker en smeuïg wordt door de Parmezaanse kaas die je erdoorheen kneedt. Lekker om te delen tijdens de paasborrel.

Bekijk het recept

Gözleme

Gözleme

Deze Turkse broodjes hebben een vulling van babyspinazie en witte kaas. Origineel en niet moeilijk om te maken!

Bekijk het recept

Ook op zoek naar zoete recepten voor op je brunchtafel? De leukste en lekkerste om te maken voor Pasen vind je hier.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.