E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Red velvet, cartoon taart en meer feestelijke verjaardagstaarten

De favoriete dag van Plien van Bennekom is haar verjaardag. Er hangen slingers, er komt visite, er wordt gezongen en er is... taart! Daarom maken de bakkertjes in Heel Holland Bakt Kids een feestelijke verjaardagstaart als spektakelstuk.

HHBK afl 2 Mira

Wat hoort er nou echt bij een verjaardag? Taart natuurlijk! Dat vinden de bakkertjes van Heel Holland Bakt Kids ook. Ze gingen daarom aan de slag met een feestelijke verjaardagstaart. Hier vind je de recepten!

Opa's Beatles taart van Floris

Opa’s Beatles taart

De opa van Floris is groot fan van The Beatles. Daarom maakt Floris een taart voor hem. En dat is geen toeval, want zijn opa is precies op de dag van de opnames jarig! Het is een vrolijke taart, met regenboog sprinkles in de binnenkant. 

Naar het recept

TaartoonTaartoon van Hannah

Hannah bakt een verjaardagstaart voor haar jarige vriendin Lise. Haar taart ziet eruit als de populairste trend van het jaar volgens Robèrt, het is namelijk een cartoon taart. Er zitten een aantal superfoods in haar taart, zoals chiazaad, kokos en mango.

Naar het recept

Waar is dat feestjuh?

Mira maakt een hele bijzondere taart: de binnenkant moeten haar roots voorstellen uit Turkije en de buitenkant ziet eruit als haar thuis, Deventer. Ze doet pistachenoten in de taart. Laat dat nou net Janny’s favoriete smaak zijn!
Naar het recept

De droomtuin

De Droomtuin van Lieve

Als er iemand jarig is bij Lieve thuis, maakt ze altijd worteltjestaart. Ter decoratie maakt ze bloemen, want Lieve is zelf jarig in de lente. Dan eet de hele familie een stukje taart in de tuin, tussen de bloemetjes!

Naar het recept

Zoek dekking!

Zoek dekking! van Jur

Het broertje van Jur is over een paar dagen jarig, dus hij verdient een taart. Hij houdt heel erg van gamen, dus Jur maakt een TNT na uit een game die zijn broertje graag speelt. Chocolade is zijn favoriet, dus dubbel zo lekker: een brownietaart met hemelse ‘modder’.

Naar het recept

Een zwaan voor Swaantje

Een zwaan voor Swaantje van SaraEen zwanentaart voor Swaantje, zo heet de beste vriendin van Sara. Deze taart maakt ze speciaal voor haar beste vriendin. Het is een taart van red velvet cake met lemon curd en rozemarijn.

Naar het recept

Meer inspiratie voor een leuke verjaardagstaart?

Verjaardagstaart met confetti

Basisrecept voor appeltaart

Slagroomtaart

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.