E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Vivienne van den Assem en Thijs Boermans maken bokkenpootjes in Doorbakken

Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt er in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert dan de opdrachten van het seizoen, door ze te testen op vrijwilligers. In de tweede aflevering wagen Vivienne van den Assem en Thijs Boermans zich aan het maken van bokkenpootjes.

Doorbakken_Portraits_Robert_Vivienne_Thijs_1

Robèrt van Beckhoven opent zijn eigen proefkeuken voor Doorbakken. Robèrt test de opdrachten uit de Heel Holland Bakt-tent op vrijwillige proefpersonen. In de tweede aflevering gaan presentatrice Vivienne van den Assem en acteur Thijs Boermans de strijd met elkaar aan. Wie bakt de beste bokkenpootjes? Dat zie je in Doorbakken! Vanaf zondag 4 februari 2024 te zien op NPO Start.

Bekijk Doorbakken

Over Doorbakken

Om de stress die de thuisbakkers in Heel Holland Bakt ondervinden zo goed mogelijk na te bootsen, krijgen de vrijwilligers te maken met allerlei afleidende factoren. Vivienne van den Assem en Thijs Boermans krijgen daarom bezoek van een echte vuurspuwer! Weten zij hun hoofd koel te houden tijdens dit warme spektakel?

Bekende vrijwilligers

Thijs Boermans kun je kennen van zijn rol als Jonathan Seegers in Goede tijden, slechte tijden en als deelnemer aan het RTL4-programma Expeditie Robinson. Vivienne van den Assem is presentatrice van RTL Boulevard en heeft gespeeld in de populaire Nederlandse jeugdserie Zoop.

Benieuwd naar andere vrijwilligers in Doorbakken?

Dit zijn ze!

Bokkenpootjes van Robèrt

Vivienne en Thijs gaan aan de slag met bokkenpootjes. Dit typisch Hollandse koekje heeft zijn naam te danken aan de vorm, die lijkt op een pootje van een bok. Het koekje bestaat uit een luchtig amandelschuim, gevuld met ganache en gedipt in pure chocolade.

Bokkenpootjes zelf maken?

Robèrt laat zien hoe het moet!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.