E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Waar is Nhaan?

Alles voelt weer als vertrouwd in seizoen 11 van Heel Holland Bakt. Toch lijkt er iets te missen, want waar is Nhaan?

Nhaan

Je kan er niet omheen. Heel Holland Bakt seizoen 11 is in volle gang. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven proeven er weer op los en André van Duin leidt alles in goede banen. Toch lijkt één vaste waarde te missen in de tent, want… waar is Nhaan eigenlijk?

Bekendste tv teckel van Nederland

De vrolijk kwispelende Nhaan heeft steeds meer harten veroverd. De soms ietwat brutale hond scharrelt vaak gezellig rond in de Heel Holland Bakt tent. Hier en daar op zoek naar restjes van de heerlijke baksels van de thuisbakkers. Maar tijdens het huidige seizoen hebben oplettende kijkers Nhaan nog niet voorbij zien lopen. #WaarisNhaan is nog net niet trending en de telefoon van Janny staat roodgloeiend.

Waar is Nhaan?

Janny van der Heijden - 2023 - Waar is NhaanEr is natuurlijk maar één iemand die antwoord kan geven op deze prangende vraag. En dat is haar baasje Janny: “Het blijkt maar weer, Nhaan is echt een ‘hot’ dog. Iedereen wil weten waar ze is! Maar geen zorgen, Nhaan was gewoon lekker thuis tijdens de opnames. Want ze moet eigenlijk gewoon minder snoepen. Natuurlijk is ze niet alleen en wordt er goed op haar gepast.”

Niet te missen

Voor de fans van Nhaan: niet getreurd, onze favoriete teckel komt nog wel terug in de tent dit seizoen! Dus blijf vooral kijken naar Heel Holland Bakt. Kun je niet wachten? Kijk dan naar Doorbakken, want daar zie je Nhaan lekker door de studio scharrelen.

Kijk Doorbakken op NPO Start

Wil je alles van Nhaan zien? Ze heeft zelfs een eigen Instagram account!

Nhaan celebrity dog 

Meer over alles wat er rondom de tent gebeurt lees je hier. En ben je benieuwd waar de tent eigenlijk staat? Dat antwoord vind je hier.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.