Terug

Indische saucijzenbroodjes

Indische saucijzenbroodjes van Robèrt met pittige vulling doen het méér dan prima als hartige snack.

Makkelijk
(11) reviews

Ingrediënten

Voor 10 saucijzenbroodjes

  • 500 gram gehakt
  • indische kruiden
  • pindakaas / satésaus
  • 10 plakken bladerdeeg
  • 1 ei
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

Voor 10 saucijzenbroodjes

  • Kruid het gehakt naar smaak, maar doe er in ieder geval Indische kruiden bij.
  • Doe er een flinke hoeveelheid pindakaas of pindasaus bij en meng het door elkaar.
  • De bedoeling is dat het een heel smeuïg geheel wordt, zodat je het met een spuitzak kunt opspuiten.
  • Als de massa te droog blijft, voeg dan wat extra satésaus/pindakaas toe.
  • Doe het mengsel in een spuitzak.
  • Leg op een bakplaat plakken bladerdeeg uit en spuit in het midden een sliert van het gehaktmengsel.
  • Rol de pakketjes bladerdeeg losjes op en bestrijk met een losgeklopt ei.
  • Doe de broodjes 30 minuten in de oven, op 200 graden.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.