Terug

Moelleux au chocolat

Taart
Makkelijk
(45) reviews

Ingrediënten

De moelleux

  • 125 gram boter
  • 125 gram pure chocolade
  • 4 eidooiers
  • 2 eieren (heel)
  • 50 gram bloem
  • 50 gram suiker

Bereidingswijze

De moelleux

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Smelt de boter. Haal de pan van het vuur en voeg de chocolade toe. Laat rustig smelten.
  • Sla eidooiers, eieren en suiker au bain-marie luchtig.
  • Voeg het boter-chocolamengsel toe en roer goed door.
  • Voeg tot slot de gezeefde bloem toe aan het mengsel en roer tot een egaal beslag.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en laat het opstijven in de koelkast.
  • Spray 4 tot 6 kleine bakvormen in.
  • Spuit het chocolademengsel in de vormen.
  • Bak de fondants in 9-10 minuten in de warme oven.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.