E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

3x lekkere en makkelijke bladerdeeg recepten

Bladerdeeg, we zijn er dol op. Je kunt het namelijk voor heel veel recepten gebruiken en een recept zo uitdagend maken als je zelf wilt. Hier vind je makkelijke recepten met bladerdeeg.

bladerdeeg-hapjes-1920x1080

Bakken met bladerdeeg is altijd lekker. Wil je niet urenlang in de keuken staan? Bekijk hier 3 makkelijke recepten. Zelfgebakken, maar niet moeilijk.

Appelflappen

Makkelijk, makkelijker – makkelijkst: suikervrije appelflappen. Maar naast makkelijk, zijn ze vooral zó lekker! Fijn om ergens mee naartoe te nemen, als toetje met een bolletje ijs of als gebakje wanneer er visite langskomt (of om jezelf te verwennen natuurlijk). Zo maak je een suikervrije variant.

Het recept

Bladerdeeggebakjes met aardbeien aardbeien

Bij het zien van deze gebakjes loopt het water je al in de mond. Dit aardbeientaartje is hét recept voor zomerse dagen. Makkelijk en snel klaar!

Het recept

Indische saucijzenbroodjes

Een pittige, hartige snack met bladerdeeg. Deze Indische saucijzenbroodjes van Robèrt zijn heerlijk om mee te borrelen.

Het recept

Zelf bladerdeeg maken

Wil je iets meer uitdaging? Maak dan je bladerdeeg zelf. Vouwen, toeren, terugkoelen en herhalen. Het lijkt een hele klus. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, valt het reuze mee. Bovendien is het zelfgemaakt natuurlijk een stuk lekkerder dan een kant-en-klare variant uit de supermarkt. Tijd om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan! Robèrt laat je in deze video zien hoe je zelf bladerdeeg maakt.

ZELF BLADERDEEG MAKEN DOE JE ZO!

Alles over bladerdeeg

Waarom moet je prikken in het deeg? En wat is het verschil tussen croissantdeeg? Je leest het in dit artikel over bladerdeeg.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.