E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bekijk de eerste beelden van Doorbakken met Remy Bonjasky

We gaan weer doorbakken! In de zevende aflevering gaat Robèrt aan de bak met Remy Bonjasky. Bekijk hier alvast de eerste beelden!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

In de zevende aflevering van Doorbakken is kickbokser Remy Bonjasky te gast in de bakkerij van Robèrt. Hij is groot fan van gezond eten. Samen met Robèrt gaat Remy aan de slag met de spuitopdracht, een technische opdracht én een smaaktest.

Remy Bonjasky in de bakkerij

Deze week stapt er een zwaargewicht de bakring in van Robert, het is kickbokser Remy Bonjasky. Hij wil graag gezond eten en daarmee ook anderen inspireren. Hij maakte een autobiografisch kinderboek, waarin gezond eten ook een belangrijke rol speelt. Robèrt bedacht voor hem het vlechtbrood. Heeft Remy in de keuken net zo’n vaste hand als in de boksring?

Recept voor het vlechtbrood 

Skiën met Enzo

Enzo heeft het nog nooit gedaan, maar denkt dat ‘ie het wel kan; skiën! Samen met wintersportfanaten Liesbeth (HHB deelnemer 2018) en Arjen (HHB deelnemer 2019) gaat hij de witte berg af. Arjen leert Enzo de fijne kneepjes van het skiën en met Liesbeth maakt Enzo een Oostenrijkse apfelstrudel.

Apfelstrudel maken

Uitzending Doorbakken met Remy Bonjasky

De uitzending van Doorbakken zie je direct na aflevering 7 van Heel Holland Bakt op NPO Start. Je kunt Doorbakken hier gratis bekijken.

NPO START

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.