E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dít is de winnende quiche van de quichewijzer

Niet alleen de uitslag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen zijn bekend. We weten ook wat de meest gekozen quiche is uit de quichewijzer. We zetten ze (in volgorde) voor je op een rijtje.

Uitslag quichewijzer

Vorige week vulden jullie massaal de quichewijzer in en nu is het tijd voor de uitslag. De populairste quiche? Dat is de hartige taart met groene asperges en parmaham! Benieuwd naar de volledige uitslag? We zetten alle quiches voor je op een rijtje, mét recept.

1. Quiche met asperges en parmaham – 28,7%

De asperges liggen in deze taart gemoedelijk naast de ham te wachten op een handje gruyère. Het is een gemakkelijk recept en blijkbaar erg populair onder de kiezers.

Het recept 

2. Vegan quiche met tofu en ui – 20,3%postzegel pie

Deze vegan pie is gevuld met een curry van tofu en ui en wordt geserveerd met een mangochutney. De taart is vormgegeven als Britse postzegel met Queen Elizabeth in wit en rood vegan taartdeeg.

Het recept

3. Quiches met paddenstoelen, bacon en gruyère – 20,2%

In plaats van één grote quiche te maken kun je er natuurlijk ook voor kiezen om allerlei verschillende kleine taartjes te maken. Dat kan heel goed met deze recepten.

Het recept

4. Quiche met gegrilde groente – 18,2%quiche spekjes gegrilde groenten

Deze hartige taart maak je met gegrilde groenten. Naast groente zitten er ook spekjes in, maar voor een vegetarische variant laat je de spekjes gewoon weg!

Het recept

5. Pompoenquiche – 11,1%

Een hartverwarmende taart met pompoen. Enerzijds de robuuste vulling met prei en verse kruiden, anderzijds de delicate uienmarmelade. Zoet én pittig.

Het recept

6. Pompoentaart met spinazie – 1,4%quiche

In deze hartige taart combineer je pompoen met verse spinazie en feta. Lekker!!

Het recept

Nog niet uitgegeten met quiches?

Hartige taart: 5 x recept

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.