E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Dit zijn ze, de kandidaten van 2022

We hebben er even op moeten wachten, maar het langverwachte negende seizoen van Heel Holland Bakt gaat nu toch echt bijna van start. Op zaterdag 12 maart stappen 10 verse bakkers de tent in. Maak kennis met Enzo, Inge, Juliaan, Lynn, Marieke, Mary, Siham, Tom, Yannis en Zeinab!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Vanuit alle windstreken van het land komen 10 nieuwe bakkers samen om de bakstrijd aan te gaan. Meerdere bakkers bakken dit jaar met een extra uitdaging: bijvoorbeeld vegan of glutenvrij.

HHB-Alle kandidaten S9 (18-02-22)

De 30-jarige Enzo heeft zijn roots in Frankrijk en bakt volledig plantaardig, de 60-jarige Inge is een vrolijke en opvallende verschijning in de tent, Juliaan kan in bakken al zijn creativiteit kwijt, Lynn is dol op bakken en op roze, de 52-jarige Marieke vind het geweldig dat ze mensen vrolijk maakt met haar baksels, Mary komt uit Schotland en bakt helemaal glutenvrij, Siham heeft haar liefde voor bakken meegekregen uit de Marokkaanse cultuur, de Belgische Tom noemt zichzelf een rustieke en minimalistische bakker, Yannis heeft Griekse roots en is echt áltijd blij en de 25-jarige Zeinab is dol op het decoreren van mooie taarten.

Bekijk alle kandidaten

 

De jury

Onder toeziend oog van de juryleden Janny en Robèrt doen de bakkers hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden. Wie van hen weet de meeste indruk te maken en gaat uiteindelijk als Beste Thuisbakker van Nederland naar huis? Natuurlijk is ook presentator André weer van de partij.

 

De eerste aflevering

In de eerste aflevering van het nieuwe bakseizoen is het thema Cake! Op het menu staat een slagroomtaart, roze koeken én een spektakelstuk van madeleines.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.