E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Sint Maarten: 4 leuke traktaties

"Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten..." Voor deze traktaties komen kinderen met een lampion graag aan je deur!

traktaties Sint Maarten

Op 11 november vieren veel kinderen de naamdag van de heilige Sint Maarten. Gaat de optocht ook langs jouw huis? Zo zorg jij voor een originele traktatie voor kindjes die met een lampion aan je deur komen. We zetten een aantal lekkere baksels op een rijtje.

Bakken voor Sint Maarten

Confetti popcorn

confetti popcorn

Trakteer op een écht feestje en maak deze vrolijke confetti popcorn. Voeg een beetje kleurstof toe voor een extra spectaculair effect. Dat zorgt er zeker voor dat ze volgend jaar weer bij je aanbellen.

recept voor confetti popcorn

Meringue padenstoelen

meringue paddenstoelen

Deze schattige paddenstoelen zijn zeker een hit. Want ze smaken heerlijk zoet door het schuim en de chocolade. Stop ze papieren zakjes zodat ze goed bewaard kunnen blijven.

Aan de bak met het recept

Spekjes

Spekjes

Hmmm! Wij vinden spekjes super lekker. Daar blijf je van dooreten. En zelf maken is helemaal niet zo moeilijk. Je maakt ze met eiwitschuim op een bakplaat. En een oven heb je voor dit recept niet nodig!

Zo maak je zelf spekjes

Schuimclowntjes

schuimclowntjes

Nog meer schuimpjes! Robèrt maakt kleurrijke lekkernijen: schuimclowntjes. Maak ze voor carnaval, een partijtje óf voor 11 november. Klaar in een handomdraai. Wat een feest!

Robèrt geeft het recept

Papieren zakje

Lijkt losse baksels meegeven je niet zo handig? Met een (papieren) zakje eromheen kan je het zo meegeven. Veel bak- en uitdeelplezier!

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.