E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Wie wint de finale volgens de jury: Janny en Robèrt reageren

De finale staat op het punt van beginnen. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven blikken vooruit op de laatste bakstrijd van Heel Holland Bakt seizoen 11.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Wie wordt de Beste thuisbakker van Nederland? In de finale van Heel Holland Bakt seizoen 11 zetten de 3 finalisten Aruna, Susan en Tim nog één keer alles op alles om de titel te veroveren. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven blikken alvast vooruit.

Vooruitblik finale Heel Holland Bakt 2024

Ingepakte fruittartelettes van suiker, dat is de uitdaging van de technische opdracht. Een spannende opdracht volgens Janny, want het suikerwerk moet overeind blijven staan. Na het bakken van de fruittartelettes gaan de finalisten verder met het spektakelstuk. Een heuse bruidstaart met minimaal 5 lagen en een mooie showstopper van chocolade. Zowel Janny als Robèrt verwachten veel van de finalisten. Volgens Robèrt zijn het 3 ‘mega goede bakkers’. Hij hoopt dan ook dat ze het volhouden, want de finalisten hebben 2 lange dagen te gaan. De overgebleven bakkers zijn heel verschillend, dus de jury is ervan overtuigd dat de spektakelstukken dat ook zullen zijn. Janny: “We mogen geen namen noemen en weten in ieder geval nog niet wie er gaat winnen.” Maar dat het een zenuwslopende finale gaat worden, staat vast. Bekijk de finale van Heel Holland Bakt seizoen 11 op zondag 17 maart 2024, vanaf 20.30 uur op NPO 1.

Eerste beelden en opdrachtenabrikozen tartelettes

Aruna, Susan en Tim gaan de strijd met elkaar aan. Niets staat een zinderende finale meer in de weg. Bekijk hier alvast de eerste beelden van de finale en lees alles over de technische opdracht en het spektakelstuk waar de bakkers mee aan de slag gaan.

alels over de finale

 

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.