Terug

Glutenvrij: Het makkelijkste zoete brood

Brood met ijs? Jawel! Voeg boekweitmeel, bakpoeder en een snufje zout toe en voilà: zoet brood!

Makkelijk
(13) reviews

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • 500 milliliter ijs (smaak naar keuze)
  • 160 gram boekweitmeel
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 snuf zout

Bereidingswijze

Voorbereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bereidingswijze

  • Vet een cakevorm in.
  • Laat het ijs smelten.
  • Spatel het meel door het gesmolten ijs en voeg het bakpoeder en een snufje zout toe.
  • Schenk het beslag in de cakevorm en bak in circa 30-35 minuten gaar en goudbruin.
  • Tip: lekker met zoet beleg.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.