E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

De paasbrunch van Robèrt

Er is een aantal dingen die volgens Robèrt niet mogen ontbreken tijdens de paasbrunch. Benieuwd welke? Lees dan gauw verder en vier Pasen met tips van Robèrt!

robert verwijzing site BW

Pasen vieren als Robèrt

Pasen is natuurlijk een hele fijne tijd voor bakkers en patissiers. Robèrt deelt in deze video wat er volgens hem niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

 

Quiche met asperges en parmaham

Het is weer de tijd van asperges, volgens Robèrt horen ze ook echt bij de paasbrunch. We maken er een hartig baksel mee. De (groene) asperges liggen in deze quiche gemoedelijk naast de ham te wachten op een handje gruyère.

Het recept

Paasstol van Robèrt Paasstol

In dit recept laat Robèrt je zien hoe je een klassieke paasstol maakt. Dit is hoe je zo’n goed gevulde stol met amandelspijs maakt. Bekijk ook de bijbehorende video bij dit paasbrood.

Het recept

Worstenbroodjes Worstenbroodjes van Robèrt

Volgens Robèrt kunnen bij hem de worstenbroodjes ook niet ontbreken bij de paasbrunch. Daarom delen we natuurlijk ook het recept van de klassiekers voor je. Met de vegan variant.

Worstenbroodjes van Robèrt

Vegan worstenbroodjes

Paasslof van Robèrt Paasslof

Wie dol is op een slof, zal zeker bij worden van deze paasslof van Robèrt! Je versiert de sloffenbodem met banketbakkersroom en spijsroom. En met advocaat, die je kunt kopen, maar ook zelf kunt maken met behulp van dit recept.

Paasslof van Robèrt

Benieuwd naar nog meer recepten voor Pasen?

De lekkerste Heel Holland Bakt recepten voor Pasen

De lekkerste zoete en hartige hapjes voor Pasen

Paasontbijt maken: 14 recepten

Bakken voor de paasbrunch: 13 recepten

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.