E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Heel Holland Bakt Kids kijken met iets lekkers op schoot

Hoera! Heel Holland Bakt Kids gaat weer beginnen. Hoog tijd om iets te bakken om van te genieten tijdens het kijken. Bak je mee?

Brownies sprinkles

Zit jij op zaterdag ook klaar voor de afleveringen van Heel Holland Bakt Kids? Ga overdag aan de slag met deze heerlijke baksels en eet ze ’s avonds op voor de televisie.

Brownies brownies

Koffie met chocolade. Van die combinatie loopt het water je toch al in de mond? Maar brownies kun je nog met veel meer ingrediënten omtoveren tot een andere smaak. Banaan bijvoorbeeld, of pindakaas. Wil je de brownie extra feestelijk maken? Strooi er dan sprinkels overheen.

Brownies: 5 heerlijke variaties

Zandkoekjes Royal icing

Heel lekker en zo klaar: zandkoekjes. Varieer met de smaak door er lekkere ingrediënten aan toe te voegen of versier ze met royal icing.

Het recept

Regenboogkoekjes regenboogkoekjes

Bekijk hier het recept voor deze kleurrijke regenboogkoekjes! Ideaal om te bakken met kleine bakkertjes. En in de avond op te snoepen voor de eerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids.

Het recept

Chocoladebiscuitchocoladebiscuit

Chocolade is altijd goed. Gebruik dit basisrecept om een heerlijke chocoladebiscuit te maken. Versier de taart met een laag chocolade en maak het af met nootjes of ander lekkers.

BASISRECEPT CHOCOLADEBISCUIT

Bladerdeeg met appel bladerdeeg

Dat we fan zijn van bladerdeeg schuiven we niet onder stoelen of banken. Dit gemakkelijke en lekker zoete recept is klaar in een handomdraai én je hebt maar 4 ingrediënten nodig. Wat wil je nog meer? Een heerlijke manier om fruit te eten! ;)

Het recept

Alles weten over Heel Holland Bakt Kids?

Alles over het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.