E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Kleine taartjes voor kleine feestjes of kleine trek

Heb jij ook wel eens enorme zin om te bakken, zonder dat daar een goede reden voor is? Om te voorkomen dat je iets weg moet gooien, of dat je hem niet op krijgt vind je hier 5 recepten voor kleine taartjes!

Kleine taartjes

Het is misschien lastig voor te stellen, maar soms is een grote taart simpelweg té groot. Daarom delen we deze kleine taartjes. Lekker als je zelf zin hebt in taart, of wanneer je in een klein gezelschap bent.

Notentaartjes

Een heerlijk taartje met noten en karamel. Zelf karamel maken is niet moeilijk, maar je moet wel goed opletten. Het kan gauw aanbranden, of de suiker kan kristalliseren.

Het recept

Pineapple upside down cake Pineapple upside down cake

Deze pineapple upside down cakes worden ondersteboven gebakken. Het zijn taartjes die je omgekeerd opbouwt en na het bakken omdraait. Niet zoveel trek in meerdere taartjes? Maak er dan gewoon 1!

Het recept

Kersenvlaai kersen

Op de markt, in kraampjes langs de weg óf in de supermarkt. Kersen zijn overal te vinden tijdens het seizoen. Je bakt er bijvoorbeeld heerlijke kruimelvlaai mee. Geen kersenseizoen? Kies dan voor diepvrieskersen en niet voor de vrucht uit blik. Uit blik bevatten ze namelijk veel vocht, waardoor je ze niet goed kan verwerken in je baksels.

Het recept

Aardbeientaartjeaardbeien en bladerdeeg

Hét recept voor de zomerse dagen wanneer je niet te lang in de keuken wilt staan, maar wel zelfgebakken lekkers op tafel wilt zetten. Bladerdeeggebakjes met aardbeien.

Het recept

Kruimelvlaaitjes kruimelvlaai fruit

Een recept van Robèrt voor kleine kruimelvlaaitjes. Het leuke is: je kunt ze vullen met alles wat je zelf lekker vindt. Ga jij voor een bramenvulling of toch voor abrikoos?

Het recept

Nóg een klein taartje:

Schuimtaartje met frambozencrémeux van Robèrt

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.