E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▲
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Desembrood bakken met Robèrt

Desembrood bakken met Robèrt

Havermout met een twist

Havermout met een twist

Wentelteefjes recepten (mét vegan variant)

Wentelteefjes recepten (mét vegan variant)

Bakken voor carnaval

Bakken voor carnaval

Brownies: 5 heerlijke variaties

Brownies: 5 heerlijke variaties

De verschillen tussen crème fraîche, zure room en slagroom

De verschillen tussen crème fraîche, zure room en slagroom

Voorjaarsvakantie! 6x bakken met kids

Voorjaarsvakantie! 6x bakken met kids

Flapjacks: wat zijn dat? En hoe maak je ze?

Flapjacks: wat zijn dat? En hoe maak je ze?

De lekkerste chiffon cake recepten

De lekkerste chiffon cake recepten

Hot toddy: warm en kruidig

Hot toddy: warm en kruidig

Test je bakkennis!

Test je bakkennis!

Lemon curd maken: zo doe je dat

Lemon curd maken: zo doe je dat

  • 1
  • 2
  • …
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • …
  • 99
  • 100
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.