E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Doorbakken
Aanmelden
Videosnacks
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▲
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Met deze tips maak je zelf de lekkerste donuts (+ handig basisrecept)
Bagel vs. donut: verschillen én overeenkomsten
Achter de schermen: de stylist van Janny van der Heijden over haar kleding
Dit is een cartoon cake (en zo maak je ‘m)
Sjaak en Joey Jaq maken bagels
Carla: “Ik ga het missen, maar voorlopig bak ik even niet!”
Comfort food voor de voorjaarsvakantie (op wintersport of thuis in eigen keuken)
Bekijk Doorbakken op NPO Start
Winnen! Een ovenwant voor jou én je bakkermakker
Vlaaien, huzarensalade en een koekjeskroonluchter
Historie van de huzarensalade (en zo maak je het!)
Wat maakt een Limburgse vlaai uniek? En hoe Limburgs is ‘ie eigenlijk?
1
2
…
59
60
61
62
63
64
65
…
80
81