E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Naam ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Zelf kerstkoekjes maken van de kerstmarkt

Zelf kerstkoekjes maken van de kerstmarkt

Zelf karamelsaus maken: zo doe je dat

Zelf karamelsaus maken: zo doe je dat

Zelf jam maken doe je zo!

Zelf jam maken doe je zo!

Zelf ijs én hoorntjes maken!

Zelf ijs én hoorntjes maken!

Zelf glühwein maken

Zelf glühwein maken

Zelf fudge maken doe je zo!

Zelf fudge maken doe je zo!

Zelf frappuccino maken doe je zo

Zelf frappuccino maken doe je zo

Zelf fondant maken doe je zo

Zelf fondant maken doe je zo

Zelf eetbare glitter maken: zo doe je dat!

Zelf eetbare glitter maken: zo doe je dat!

Zelf de lekkerste cantuccini koekjes maken, doe je zo

Zelf de lekkerste cantuccini koekjes maken, doe je zo

Zelf cornflakes maken: zo doe je dat!

Zelf cornflakes maken: zo doe je dat!

Zelf chocoladeletter maken

Zelf chocoladeletter maken

  • 1
  • 2
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 98
  • 99
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.