E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Inspiratie

Zo maak je zelf makkelijk een iced shaken espresso (+ meer tips voor ijskoffie)

Zo maak je zelf makkelijk een iced shaken espresso (+ meer tips voor ijskoffie)

Zo maak je zelf maïzenakoekjes

Zo maak je zelf maïzenakoekjes

Zo maak je zelf limoncello

Zo maak je zelf limoncello

Zo maak je zelf Italiaanse chocolademelk (cioccolata calda)

Zo maak je zelf Italiaanse chocolademelk (cioccolata calda)

Zo maak je zelf hummus én pitabroodjes

Zo maak je zelf hummus én pitabroodjes

Zo maak je zelf een gezonde pistachepasta

Zo maak je zelf een gezonde pistachepasta

Zo maak je zelf de Baskische burnt cheesecake

Zo maak je zelf de Baskische burnt cheesecake

Zo maak je zelf cashewnotenroom en hier gebruik je het voor

Zo maak je zelf cashewnotenroom en hier gebruik je het voor

Zo maak je zelf appelmoes en appelcompote

Zo maak je zelf appelmoes en appelcompote

Zo maak je vegan meringue

Zo maak je vegan meringue

Zo maak je vegan en notenvrije spijs!

Zo maak je vegan en notenvrije spijs!

Zo maak je thuis een pumpkin spice latte

Zo maak je thuis een pumpkin spice latte

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 65
  • 66
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.