E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Inspiratie

Dit zijn de échte werken uit de Van Gogh-aflevering

Dit zijn de échte werken uit de Van Gogh-aflevering

Met energie het nieuwe jaar in

Met energie het nieuwe jaar in

Kniepertjes maken voor oud & nieuw

Kniepertjes maken voor oud & nieuw

5x de lekkerste taarten met champagne

5x de lekkerste taarten met champagne

Biscuit taart bakken: 5 tips

Biscuit taart bakken: 5 tips

Kerstdessert 10 recepten

Kerstdessert 10 recepten

Vegan kerstkoekjes recept

Vegan kerstkoekjes recept

Tulband recepten

Tulband recepten

Cranberry: dit maak je ermee

Cranberry: dit maak je ermee

Zo maak je kerstboompjes van croissantdeeg

Zo maak je kerstboompjes van croissantdeeg

Chiazaad: dit zijn de gezondheidsvoordelen (en ook nadelen)

Chiazaad: dit zijn de gezondheidsvoordelen (en ook nadelen)

Warm je op aan deze winterbaksels

Warm je op aan deze winterbaksels

  • 1
  • 2
  • …
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • …
  • 73
  • 74
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.