E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bakken met cocktails: 6 heerlijke taarten met een vleugje zomer

De zomer is dé tijd voor een alcoholische versnapering (op z'n tijd). Heb je meerdere favoriete cocktails? Geen probleem! We hebben 6 heerlijke taarten, met ieder een andere cocktailsmaak.

gin tonic cake

Van cocktails krijg je meteen een zomers gevoel. Ben jij fan van een gin tonic? Of toch meer van een espresso martini? We zetten een aantal lekkere baksels op een rijtje, gevuld met verschillende cocktailsmaken. Hier loopt het water je toch van in de mond?

Gin tonic gin tonic cake

Gin Tonic liefhebber? We laten ons in de keuken graag inspireren door de lekkerste cocktails. Deze Gin Tonic cake is friszoet en toch fluweelzacht van smaak.

Het recept

Piña colada

Piña Colada bombe van Thijs

Als je een Piña colada drinkt krijg je gelijk een zomers gevoel! De smaken en het gevoel van deze cocktail zijn verwerkt in een bombe. Met kokosbiscuit, ananas-kokos bavarois, limoenmousse, rum, Malibu, kokos crumble, glazuur en chocolade, wordt het een tropisch geheel. En dan ziet hij er ook nog eens uit als een ananas. Wat wil je nog meer?

Het recept

Espresso martini Bombe Ellen

Een bombe van espresso martini, gevuld met chocoladebiscuit, rood fruit cremeux, espresso martini bavarois, rode bessen en verse aardbeien. De bombe komt op een krokante bodem van chocolade en amandelen en het geheel is afgewerkt met een chocolade spiegel en zelfgemaakte karamel schotsen van amandelschaafsel. Als je daar geen kick van krijgt, weten wij het ook niet meer.

Het recept

Pornstar martini Pornstar martini taart

Wie dol is op een pornstar martini én op taart, zal deze taart zeker graag lusten! Een taart met veel verschillende smaken en een spectaculair uiterlijk.

Het recept

Strawberry Mojito

Beeldschone mousse-bombes met een heerlijk munt-rum-interieurtje en avontuurlijke structuren. Gebaseerd op de klassieke cocktail waar iedereen van in de stemming raakt.

Het recept

Limoncello limoncello

Limoncello is een heerlijk fris drankje voor de zomer. In deze taart verwerk je het in een heerlijke mousse. Dat wordt smullen! Benieuwd hoe je zelf limoncello maakt? Dat lees je in dit artikel.

Het recept

Zomerse drankjes:

4x de lekkerste drankjes voor de zomer

Alcoholvrije cocktails van Janny:

4 recepten voor alcoholvrije drankjes

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.