E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Bakken met kids: paashaasjes!

Duik samen met je bakkermakker de keuken in om te bakken voor Pasen! We zetten een aantal makkelijke recepten met paashaasjes op een rijtje.

Paashaasjes kaneelbroodjes

Paashaasjes bakken

Pannenkoeken, koekjes en broodjes tover je heel snel om tot een paas-variant. Duik samen de keuken in om aan de slag te gaan met deze schattige paashaasjes. Dat wordt een feestje!

Broodhaasjes broodhaasjes

Bakken voor Pasen? Nóg leuker dan paashaantjes zijn deze paashaasjes van zacht witbrood! Perfect voor bij het paasontbijt of de brunch en leuk om te bakken met kinderen.

Het recept

Paashaaskoekjes paashaasjes

Koekjes versieren is leuk voor jong en oud. Versier bijvoorbeeld zandkoekjes of zelfgemaakte spritsen in de vorm van haasjes of konijntjes. Hoe doe je dat mooi en netjes? Met royal icing. We leggen je uit wat dat is en hoe je ermee werkt.

Zandkoekjes versieren met royal icing: zo doe je dat!

Pannenkoekjes paashaasjes

Gemakkelijk én heel leuk: maak pannenkoekjes in de vorm van konijnen of paashaasjes. Je kunt de vorm in de pan al maken, of later stukjes uitsnijden / uitsteken om een konijn te maken. Bak gewone pannenkoeken of probeer eens deze groente- of bananenpannenkoekjes.

Gezonde pannenkoeken: 4 recepten

Paashaas kaneelbroodjes

Cinnamon rolls tover je heel snel om tot schattige konijntjes of paashaasjes. Gebruik hiervoor het recept voor kaneelbroodjes.

Het recept 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor Pasen?

Paascake met aardbeien, kaneel en bloemen

De lekkerste Heel Holland Bakt recepten voor Pasen

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.