E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Doorbakken
    • Aanmelden
    • Videosnacks
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▲
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
9x flammkuchen variatie

9x flammkuchen variatie

Bakken met maar 4 ingrediënten

Bakken met maar 4 ingrediënten

Probeer zo snel mogelijk alle paaseieren te vangen!

Probeer zo snel mogelijk alle paaseieren te vangen!

Restjes van Pasen over? Dit bak je ermee!

Restjes van Pasen over? Dit bak je ermee!

Alles over de boterkoek (met recept van Robèrt)

Alles over de boterkoek (met recept van Robèrt)

Bakkers klaar? Glutenvrij bakken maar!

Bakkers klaar? Glutenvrij bakken maar!

7x een fleurige focaccia

7x een fleurige focaccia

Bakken voor het Suikerfeest

Bakken voor het Suikerfeest

Puzzelen voor een prijs

Puzzelen voor een prijs

Monchoutaart recept

Monchoutaart recept

Zo kun je eieren het beste bewaren

Zo kun je eieren het beste bewaren

Gezonde koekjes bakken

Gezonde koekjes bakken

  • 1
  • 2
  • …
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • …
  • 100
  • 101
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookies
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.