E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

De 50-jarige Rianne is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze is juf in groep 3 op een basisschool en in haar vrije tijd gaat ze graag naar haar zangkoor of yogaklas, verslindt ze boeken of is ze lekker aan het babbelen. Is het niet tegen de kinderen in haar klas, dan is het wel tegen de planten in haar moestuin of tegen de karamel tijdens het bakken. Dat gebeurt eigenlijk vanzelf.

Als je in het onderwijs zit, moet je creatief, maar ook erg secuur zijn. Die skills zet Rianne ook in tijdens het bakken. Dat leerde ze trouwens van haar vader. Ze ziet zichzelf nog zo als klein meisje op het aanrecht zitten met bungelende beentjes. Rianne is een precieze en nette bakker en voelt zich helemaal ontspannen als ze in de keuken bezig is.

De enige echte Heel Holland Bakt-tent binnenstappen en een schort omdoen met haar eigen naam erop, is iets waar ze zich enorm op verheugt. En natuurlijk op het moment dat André roept: “Bakkers klaar? Bakken maar”. Hoe ze haar kansen inschat? Als juf kan ze gelukkig goed rekenen, dus een kleine kansberekening vertelde haar dat de kans dat ze er de eerste aflevering uitvliegt maar 1/10e is. Dus och, als je het zo bekijkt dan moet het allemaal wel goedkomen.