E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Bakhulp

Zandkoekjes versieren met royal icing: zo doe je dat!

Zandkoekjes versieren met royal icing: zo doe je dat!

Au bain-marie smelten: hoe werkt het ook alweer?

Au bain-marie smelten: hoe werkt het ook alweer?

Makkelijk een taart bakken: 8 recepten

Makkelijk een taart bakken: 8 recepten

Brood bakken in de oven

Brood bakken in de oven

Croissantdeeg: zo maak je dat

Croissantdeeg: zo maak je dat

Eierkoeken: hoe gezond zijn ze?

Eierkoeken: hoe gezond zijn ze?

4 tips voor het maken van loempia’s

4 tips voor het maken van loempia’s

Alles over de chiffon cake

Alles over de chiffon cake

Betaalbaar bakken: zo doe je dat

Betaalbaar bakken: zo doe je dat

Oliebollen bakken zonder frituurpan

Oliebollen bakken zonder frituurpan

Alles over de kerststol

Alles over de kerststol

Welk opzetstuk gebruik je op je keukenmachine of mixer?

Welk opzetstuk gebruik je op je keukenmachine of mixer?

  • 1
  • 2
  • …
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.