E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

5x een lekkere bruidstaart voor je trouwdag

Ga je (binnenkort) trouwen en wil je zelf aan de slag met een zelfgemaakte bruidstaart? Of zoek je inspiratie voor een bruidstaart? We zetten de 5 mooiste en lekkerste taarten voor je op een rijtje.

ENZO-BRUIDSTAART-1920X1080

Een zomerse bruidstaart, een vegan variant of een taart met veel fruit. De keuze is reuze. We zetten een aantal lekkere en mooie taarten voor een trouwerij op een rijtje. Voor welke ga jij?

1. Verschillende smakenbruidstaart

Deze bruidstaart is gemaakt van 3 verschillende soorten taart. Een Russische honingtaart, vanille aardbeientaart met Zwitserse room en een Napoleon; een bladerdeegtaartje met Zwitserse room en frambozenjam. Het geheel is afgewerkt met gele marmer botercrème en een isomalt versiering.

Bekijk hier het recept

2. Vegan bruidstaartbruidstaart

Deze taart is gemaakt van amandel-pistache cake, botercrème met rozenwater en frisse laagjes lemoncurd. De eetbare bloemen ter garnering maken het een echt showstuk!

Bekijk hier het recept

3. Zomerse bruidstaart
bruidstaart

Ga je voor goud, dan ga je voor deze bruidstaart! Een frisse, zomerse taart met een biscuit van limoen en vanille, passievruchtenroom en decoraties van witte chocolade.

Bekijk hier het recept

4. Taart met fruit en chocolade

Fruit en chocolade is altijd een heerlijke combinatie. In deze taart worden de vruchten op heel veel manieren gebruikt. Een ganache, een mousse en een jam. Hier blijf je van dooreten!

Bekijk hier het recept 

5. Frisse bruidstaart met citroen

En we blijven nog even bij het fruit. Deze frisse taart is namelijk gemaakt met een lekkere frisse citroencurd. De combinatie met frambozenjam maakt het tot een mooie feesttaart.

BEKIJK HIER HET RECEPT

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.