E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Terug

Aruna wint Heel Holland Bakt! Hier vind je al haar recepten

Aruna maakte in Heel Holland Bakt de lekkerste en mooiste baksels. Met haar bruidstaart won ze de finale van seizoen 11! Wil je er zelf mee aan de slag, of nog eens nagenieten van de prachtige creaties? Hier vind je al haar recepten!

Heel-Holland-Bakt---Elvin-Boer--1920

Aruna houdt van bakken en koken. Ze maakte de heerlijke zoete en hartige baksels in de tent. Hier vind je al haar recepten, waarmee ze zich steeds weer naar de volgende ronde bakte. Inclusief de bruidstaart waarmee Aruna de finale won!

Aruna - Een Surinaams Macaron Feestje - macarontaartMacarontaart

Aruna is goed met macarons en dat liet ze onder andere zien op haar Surinaamse macarontaart. Zelf maken? Je vult hem met frambozenjam, pistache ganache en smeert ‘m af met Zwitserse meringue botercrème. Bijzonder (lekker)!

Bekijk het recept

Aruna - Een Surinaamse tulband met een twistSurinaamse tulband

If you like pina colada, dan is dit een tulband die je zeker lekker gaat vinden! De combinatie van ananas, kokos en Surinaamse rum is om van te smullen.

Bekijk het recept

Lemon meringue pie

Aruna - Zesty Mousse CakeBen je fan van citroen meringue? Dan is deze taart wat voor jou! Je maakt hem met met citroenmousse en frambozenmousse. Top hem af met Italiaanse meringue en lemon curd. Onweerstaanbaar lekker!

Bekijk het recept

Surinaamse ontbijttafel

De jury was unaniem enthousiast over de Surinaamse ontbijttafel van Aruna. Kip in masala, surinaamse witte puntjes, bara’s en een heerlijke surinaamse rozijnencake. Met de recepten op deze tafel kun je ontbijten, lunchen én dineren!

Bekijk de recepten

Aruna - Braziliaanse PolonaisePolonaise met mango en passievruchtroom

Deze beauty is volgens Robèrt een échte klassieke polonaise. Spannend gevuld met een spicy mango curd en passievruchtroom. En een prachtige bloem van mango wanneer je de deksel optilt!

Bekijk het recept

Aruna - bruidstaartBruidstaart van Aruna

Met haar bruidstaart won Aruna de finale van Heel Holland Bakt! In de vulling zit een overheerlijke combinatie van framboos, passievrucht en pistache. Ook benieuwd naar de andere bruidstaarten uit de finale? Je vindt ze hier:

Bruidstaarten finale seizoen 11

Aruna blikt terug op de finale

Hier lees je hoe Aruna terugblikt op de finale en op haar deelname.

Interview Aruna

Bekijk hieronder ook alle andere recepten van Aruna.

Reageren

Je kunt op dit moment niet reageren.