E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

De 34-jarige Sabine is een creatieve duizendpoot. Als ze niet aan het bakken is, dan is ze wel aan het tekenen en schilderen, kleding aan het ontwerpen of iets moois aan het boetseren. Sabine is kapster aan huis, daar droomde ze als klein meisje al van. Ze is getrouwd en heeft 2 zoontjes.

Toen ze een moeilijke periode doormaakte, is Sabine begonnen met bakken. Ze heeft zichzelf alles aangeleerd en vond haar ontspanning in de keuken. Dat je van iets kleins, iets groots en moois kunt maken dat ook nog eens lekker is, vindt Sabine het mooie van bakken. Ze vindt het heerlijk om ermee bezig te zijn en kan makkelijk uren in de keuken staan. Haar creaties zijn vaak klassiek qua smaak, maar springen er op decoratief vlak uit. En hoewel ze behoorlijk Pietje precies is, kan ze ook best onhandig zijn. Dus gaat het haar lukken om de spektakelstukken heelhuids aan de jury te presenteren?

Sabine is bloedfanatiek. Meedoen aan Heel Holland Bakt leek haar in het begin vooral gezellig, maar nu ze het tot de tent heeft geschopt wil ze ook wel graag winnen.

Recepten van
Sabine