E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief
Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.
E-mailadres
(Vereist)
Lees hier de
privacyverklaring
.
Ga naar de inhoud
Inloggen
Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt
Home
Recepten
Bakken
Inspiratie
Bakhulp
Instructievideo's
Begrippen & technieken
Vraagbaak
Programma
Nieuws
Uitzendingen
Kandidaten
Videosnacks
Aanmelden
Registreren
Inloggen
Volg ons op Facebook
Volg ons op TikTok
Volg ons op Instagram
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Zoeken
Inloggen
Menu
Artikelen
Sorteren op
Datum ▼
Sorteren op naam
Sorteren op datum
Vertrouwd en vol humor: geniet nu al van de eerste beelden van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt
Wil je maken: knafeh met mozzarella en ricotta
Wij trakteren en zoeken een 100-jarige! 100 afleveringen feest bij Heel Holland Bakt
Bananenchips bakken van groene bakbananen: zo maak je dat
S’mores brownies: al het lekkere van s’mores in combinatie met een fudgy brownie
Vier Diwali met heerlijke zelfgemaakte gulab jamun
Gist en bakpoeder lijken hetzelfde te doen met een baksel. Maar is dat ook zo?
Voor de liefhebbers van kokos: maak bojo (glutenvrije Surinaamse cake)
Volop perenseizoen: dit is wanneer peren rijp zijn en zo bewaar je ze
Pistache bokkenpootjes: deze smaakcombinatie brengt dit klassieke koekje naar een hoger niveau
Janny over de verse Heel Holland Bakt kandidaten: ‘Spannend nieuw seizoen met ijzersterke bakkers’
Een nostalgisch recept uit de oud-Hollandse keuken: Haagse bluf
1
2
3
4
5
6
…
107
108