E-meel? Schrijf je in voor de Heel Holland Bakt nieuwsbrief

Ontvang de laatste nieuwtjes en recepten.

Lees hier de privacyverklaring.

Ga naar de inhoud
  • Inloggen
  • Registreren
Lees voor
Omroep MAX
NPO Start
Heel Holland Bakt Heel Holland Bakt
  • Home
  • Recepten
  • Bakken
    • Inspiratie
    • Bakhulp
    • Instructievideo's
    • Begrippen & technieken
    • Vraagbaak
  • Programma
    • Nieuws
    • Uitzendingen
    • Kandidaten
    • Videosnacks
    • Aanmelden
  • Registreren
  • Inloggen
  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Inloggen

Artikelen

Sorteren op Datum ▼
  • Sorteren op naam
  • Sorteren op datum
Vertrouwd en vol humor: geniet nu al van de eerste beelden van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Vertrouwd en vol humor: geniet nu al van de eerste beelden van een nieuw seizoen Heel Holland Bakt

Wil je maken: knafeh met mozzarella en ricotta

Wil je maken: knafeh met mozzarella en ricotta

Wij trakteren en zoeken een 100-jarige! 100 afleveringen feest bij Heel Holland Bakt

Wij trakteren en zoeken een 100-jarige! 100 afleveringen feest bij Heel Holland Bakt

Bananenchips bakken van groene bakbananen: zo maak je dat

Bananenchips bakken van groene bakbananen: zo maak je dat

S’mores brownies: al het lekkere van s’mores in combinatie met een fudgy brownie

S’mores brownies: al het lekkere van s’mores in combinatie met een fudgy brownie

Vier Diwali met heerlijke zelfgemaakte gulab jamun

Vier Diwali met heerlijke zelfgemaakte gulab jamun

Gist en bakpoeder lijken hetzelfde te doen met een baksel. Maar is dat ook zo?

Gist en bakpoeder lijken hetzelfde te doen met een baksel. Maar is dat ook zo?

Voor de liefhebbers van kokos: maak bojo (glutenvrije Surinaamse cake)

Voor de liefhebbers van kokos: maak bojo (glutenvrije Surinaamse cake)

Volop perenseizoen: dit is wanneer peren rijp zijn en zo bewaar je ze

Volop perenseizoen: dit is wanneer peren rijp zijn en zo bewaar je ze

Pistache bokkenpootjes: deze smaakcombinatie brengt dit klassieke koekje naar een hoger niveau

Pistache bokkenpootjes: deze smaakcombinatie brengt dit klassieke koekje naar een hoger niveau

Janny over de verse Heel Holland Bakt kandidaten: ‘Spannend nieuw seizoen met ijzersterke bakkers’

Janny over de verse Heel Holland Bakt kandidaten: ‘Spannend nieuw seizoen met ijzersterke bakkers’

Een nostalgisch recept uit de oud-Hollandse keuken: Haagse bluf

Een nostalgisch recept uit de oud-Hollandse keuken: Haagse bluf

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 107
  • 108
Max Omroep MAX
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.

Overzicht

  • Over Heel Holland Bakt
  • Recepten
  • Nieuws
  • Uitzendingen
  • Sitemap
  • Registreren
  • Inloggen

Service

  • Over Omroep MAX
  • Pers
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
  • Registreren
  • Inloggen

Volg ons op facebook

  • Volg ons op Facebook
  • Volg ons op TikTok
  • Volg ons op Instagram
Alle rechten voorbehouden © Heel Holland Bakt 2025.