Taart Fault line taart met camillevulling en grapefruitcurd Deze frisse taart is gevuld met een romige camillevulling en een heerlijke grapefruitcurd. Diezelfde curd is ook verwerkt in de…
Taart Fault line taart met mango-limoencrèmeux en saffraan-kardemommousse Deze breuklijntaart bestaat uit een luchtige amandelcake, gevuld met een frisse mango-limoencrèmeux en een romige saffraan-kardemommousse. De breuklijn is afgewerkt…
Taart Fault line taart met kersenmousse en hazelnootpraliné Deze breuklijntaart is gevuld met een heerlijke kersenmousse en wordt afgewerkt met een botercrème met hazelnootpraliné. De breuklijn is opgevuld…
Taart Fault line taart met sinaasappelmarmelade en Duitse kardemombotercrème Deze amandelbiscuittaart is gevuld met sinaasappelmarmelade en Duitse kardemombotercrème. De breuklijn van de taart is gevuld met Zweedse Hästskor-koekjes.
Taart Fault line taart met tiramisuvulling en bitterkoekjescrème Deze tiramisu-bitterkoekjestaart is gevuld met een romige tiramisuvulling, omhuld door een bitterkoekjescrème. Om lekker in het thema te blijven is…
Taart Fault line taart met tonkabonen en hazelnoot Deze tonkaboon-hazelnoottaart is gevuld met tonkaboonbotercrème, nougatine en een vleugje hazelnootlikeur. Om het 750-jarig bestaan van Amsterdam te vieren is…
Taart, Cake Fault line taart met chocoladecake en kokos Deze breuklijntaart heeft een basis van chocoladecake en is opgevuld met een botercrème en kokosrasp. De fault line is opgevuld…
Taart Fault line taart met stroopwafel en karamel Deze stroopwafel-karameltaart is gevuld met een heerlijke karamelbotercrème en gezouten karamelcrème. Voor de afwerking van de taart wordt een spiced…
Taart Fault line taart met bosbessen, witte-chocolade ganache en lemoncurd Deze fault-line bosbessentaart is gevuld met witte chocolade ganache, bosbessengelei en lemon curd. In de breuklijn zitten bosbessen-citroenkoekjes verborgen.
Taart Fault line taart met frambozenmousse en meringue-botercrème Deze frambozen-maanzaad-citroentaart is gevuld met een heerlijke frambozenmousse en afgewerkt met een meringue-botercrème. De breuklijn van de taart wordt opgevuld…