Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer

Een kooktechniek om beslag warm te houden of om ingrediënten te smelten zonder het risico op aanbranden, zoals chocolade, gelatine of boter. Hoe doe ik dat?

Er bestaat een onderscheid tussen au bain-marie op het vuur of in de oven.

Op het vuur:

Zet een pan met een laag water op het vuur. Plaats op de pan een kom die de bovenkant afsluit waardoor de stoom niet ontsnapt. De onderkant van de kom mag het water niet raken. Leg het ingrediënt in de kom en laat het langzaam opwarmen door de stoom.

In de oven:

Zet de au bain-marieschaal in de voorverwarmde oven en plaats de gevulde bakvorm erin. Vul de au bain-marieschaal met kokend heet water tot ongeveer halverwege de bakvorm.
Meer weten over Au bain-marie?
Lees meer