Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept

Zeeuwse bloem is rijk aan enzymen en arm aan gluten.

Zeeuwse bloem is gemaakt van zachte tarwe (die groeit lekker door in een zeeklimaat). Het bevat minder zetmeel en bindt daardoor ook wat minder. Ideaal voor het bakken van koekjes, want die worden goed bros van structuur, maar minder geschikt voor brood omdat het elasticiteit ontbeert.

Waarom bloem en geen meel?

We gebruiken in onze taarten, baksels en koekjes eerder bloem, omdat het simpelweg fijner is van structuur. Dat zie je terug in het bakresultaat. Voor een stevig brood grijp je eerder naar meel dat een robuuster resultaat oplevert.
Bak de klassieke Janhagel met Zeeuwse bloem:
Naar het recept