Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.

Brunoise is een chique Franse term afkomstig uit de kookwereld.

Net als julienne is brunoise een snijtechniek. Het betekent zoveel als 'in blokjes snijden' en wordt het vaak gebruikt in aanwijzingen voor het snijden van groente en hard fruit.

Brunoise snijden

De officiële afmetingen voor de blokjes zijn een halve centimeter bij een halve centimeter bij een halve centimeter. Brunoise snijden werkt het makkelijkst als je de groente of fruit eerst in lange banen over de lengte snijdt. Verdeel de banen dan over twee stapeltje met een platte kant onder. Snij wederom over de lengte lange banen en hou de stukken opgestapeld. Vervolgens maak je gemakkelijk blokjes door over de breedte te snijden.