In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata

In Nederland kennen we de Limburgse Vlaai, in Italië eten ze graag een authentieke crostata. Er zijn zelfs recepten van crostata bekend uit 1465! Een echte klassieker dus en niet ingewikkeld om zelf te maken. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten Crostata

  • 1 ei
  • Snuf zout
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram patentbloem + extra om te bestuiven
  • 100 gram poedersuiker
  • 135 gram boter
  • 500 gram vruchtenjam of gelei naar eigen smaak

En dit is hoe je de taart maakt:

Recept voor crostata