Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.

Julienne is de Franse term voor een snijtechniek.

Bij deze techniek wordt voedsel in lange dunne reepjes of sliertjes gesneden van circa 1-3 millimeter dik en 3-5 centimeter lang.